Uusi ilme vaatteita myöten

Muutosleikki tuli tarpeeseeni, sillä olisihan se hyvä ajatella joskus itseäänkin ja ulkonäköään.

Tuula on kiireisen työelämän pyörityksessä kaivannut ulkopuolista apua ulkonäköönsä. Tuula innostui löytäessään Muutosleikki -palvelun netin välityksellä. Hän halusi uutta ilmettä myös hiuksiinsa ja vaatteisiinsa. Kamarineidot vastasivat pyyntöön.

Kampaajaksi valikoitui Lohjalta Hairtrendin Johanna Suominen. Tuulalla oli lyhyet hiukset entuudestaankin, mutta nyt Johannan rohkaisemana blondit hiukset värjättiin lämpimän vaalean kastanjan sävyllä.

Nina käytti luonnonkosmetiikkaa, jossa meikkipohja on ohut ja peittävä. Se sopii kaikille ihotyypeille. Silmiä korostettiin  pehmeällä rajauksella ja luonnollisilla ruskeilla ja kuparisävyillä, mitkä sopivat myös uuden hiusvärin kanssa.  Meikinalusvoiteena käytettiin liftaavaa tuotetta, joka siloittaa ryppyjä ja lisää meikin kestävyyttä.
Sain meikkaukseen paljon uutta tietoa, alkaen siitä, missä järjestyksessä meikki on paras tehdä.

 

Kävimme yhdessä hakemassa uusia vaatteita IHANA storessa Lohjalla. Putiikista löytyy rennon tyylikkäitä vaatteita. Tuula halusi nimenomaan uusia vaatteita putiikista, eikä ketjuvaatekaupasta: sama vaate ei kävele vastaan kotikaupungissaan Forssassa.

Nuden sävyt ovat tänä keväänä muodissa. Tuulalle näytti sopivan herkkä roosan sävy, kun taas voimakkaampi punainen ei yhtä hyvin. Kevät -värimaailma oli nyt uudistuvassa ilmeessä paras, vaikka syksy-sävytkin sopivat Tuulalle.

Hempeän paitapuseron kaveriksi rohkaisimme Tuulaa sovittamaan piukkoja housuja, jonka pinta muistuttaa nahkaa. ”Pillihousut” on uusi tuttavuus Tuulalle, mutta joustavana ja hyvin istuvana ne tuntuivat pian mukavalta.

Milla valokuvasi vielä toisen lookin. Silmälaseja käyttävänä, Tuula tunnetaan työympyröissä paremmin tämän näköisenä. Huivi ja silmälasit tuovat edustuskuvaan jämäkkyyttä, mutta yleisilme on silti naisellisen pehmeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *