Vaikuttava profiilikuva

ennenjlk_mari

”Tarvitsen hyvän profiilikuvan itsestäni. Minua on pitkään harmittanut, että minusta ei ole juurikaan kuvia. Itse kun olen aina kameran väärällä puolella.  En halua viimeisen päälle olevaa edustuskuvaa, vaan sellaisen, mistä minut tunnistaa. Olisi kiva, jos ammattilainen laittaisi naaman kamerankestäväksi.”

Muutosleikki-fi

Näillä sanoilla Mari otti meihin yhteyttä. Hän antoi meille kuitenkin vapaat kädet: Muutosleikissä arki heitetään nurkkaan.

Mari tuli isoja vaatekasseja heilutellen studiolle, reippaana suoraan töistä. Olipa kassissa työkavereilta lainattuja erivärisiä huivejakin.

Ensin valitsimme kuvausasut. Rempseän ja sporttisen naisen ylle emme kuitenkaan pukeneet juoksufleeceä, mikä oli myös pakattu mukaan.

Marille mittatilauksena teetetty jakku-housupuku on kiehtova. Siinä on tyyliä. Pinkki aluspaita ja huulipuna tekevät kokonaisuuteen naisellisen silauksen.

Muutosleikki-fi

Teimme Marille värianalyysin, jossa näytti siltä, sekä kevään, että syksyn värit sopivat hänelle. Päädyimme kuitenkin lämpimämpään syksyyn, myös marraskuisella kuvaushetkellä  saattoi olla osuutta asiaan. Marin hieman punoittava sekaiho kaipasi lämpöä.

Kun Mari astui studioon kameran eteen, hän oli heti läsnä ja mukana. Hän alkoi säteillä. Kuvauksen päätyttyä hän kertoi jännittäneensä kovasti, mutta jännitys suli kuvauksen edetessä. Eikö Mari olekin upea!

Hän sai Muutosleikistä vaikuttavat profiilikuvat, mitä voi käyttää netissäkin.

Somessa Muutosleikki-kuvani kyllä huomattiin ja palaute on ollut todella mairittelevaa. Kuvista johtuen kiinnostuksen määrä minua kohtaan on yllättänyt. Viestejä tulee niin, että illat menee vaan koneen äärellä 🙂

Muutosleikki-fi

Muutosleikki-fi

”Milla ja Nina ovat ihan pro-sarjan kamarineitoja. Kiitos tytöt ihanasta iltapäivästä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *